středa 11. května 2016

Papercards.cz challenge 14.

Baví vás soutěžit a účastnit se výzev? Podle počtu příspěvků, které nám posíláte, si myslím, že vás to baví hodně, stejně jako nás! Určitě se vám stane, že přijde sketch, který vystřihnete levou zadní a je to hned to pravé ořechové. Někdy je to trochu boj, protože sketch je zdánlivě složitý, ale to nevadí, protože my se pereme s výzvou rády :-) Sketch pro toto kolo byl docela záludný. Všichni z Design teamu použili kytičky, proto jsem šla cestou nekytičkového přání, abyste se ho nebály :-)
 
    Martina Poláková 


 
   Sketch pro 14. kolo challenge s papercards.cz



Co je to sketch? 
Je to obrázek - nákres, který vytvoří šikovný grafik, který má cit pro kompozici a napoví nám, kam umístit papíry, nápisy a také doplňky, například kytičky nebo jiné ozdoby. Pokud na sketchi vidíte nápis (v našem případě papercard.cz), měl by být v tomto místě jakýkoli váš titulek, nápis apod.

Musím sketch přesně dodržet?
Na výsledném projektu by mělo být poznat, co bylo inspirací, podle jakého sketche bylo přání vytvořeno. Ale je to stále jen inspirace. Nikdo po nikom nevyžaduje, aby to bylo 1 : 1. Můžete kompozici otočit, zvolit jiný formát, použít ozdoby dle vaší fantazie, ničemu se meze nekladou, jen byste na konci tvoření měli vidět ve svém přání daný sketch. 
                                                                              Markéta Burešová
 
 
 
        Ilona Červinková  




          Vítěz 12. kola challenge s papercards.cz Bea Pjatáková, která si sketch opravdu užila :-)





Sponzorem tohoto kola je ForArt přímý dovozce řezacích plotrů zn. Silhouette a příslušenství. V současné době jsou v nabídce tři typy řezacích plotrů. Portrait a Cameo jsou stejné plotry, které se liší šířkou. Curio má navíc několik dalších funkcí.
Nekupujte traktor bez technické podpory, kupte sporťák s profesionálním softwarem, který bude radost řídit!

Soutěžíme o úžasnou cenu!!! 4 vlastnoručněplotrově vyřezané originální šablony z nového šablonového materiálu, velkááá hromada nažehlovacích fólií a také třicítkové stránky, které nejsou papír ale washi pásky ve velké ploše!!!

 Pravidla pro challenge č. 14:
-  vyrobte přání podle sketche
-  posílejte svá přání na emailovou adresu papercards.cz@seznam.cz do 13. 5. 2016 do půlnoci
-  vítěze vybere vždy sponzor daného kola a to 14. 5. 2016
- všechna přání budou postupně vkládána na facebookovou stránku Papercards.cz, kde si je můžete prohlížet, dávat like a samozřejmě komentovat, třeba tím usnadníte sponzorovi výběr vítěze :-)
-  vítěz bude přizván jako hostující designer do dalšího kola challenge.
-  pokud si dáte přáníčko na svůj blog, budeme moc rády za odkaz na naši challenge, za sdílení, za podporu a vaše radost z tvoření bude i naše radost!
Užijte si tvoření s Papercards.cz!!!
 

Martina

Žádné komentáře:

Okomentovat